Rita et les Martins

Get Adobe Flash player

Follow Me

 Enchantée Bredene 2013 

 SANSEVERIA Zarlardinge 1Jaar ! 

Rita Herpelinck : Een echte aanrader, niet omdat ze mijn naamgenote is maar om haar uitzonderlijk zangtalent !

Motorengala Exclusief - Casino Knokke 2008

Tijdens het Motorengala van Exclusief 2008, vroeg Raymond Stuyck en Lieve Marien om een versie op poten te zetten van "L'homme à la moto" van Piaf. Rita Malou en Didier Heggerick maakten een hedendaagse versie van dit mooie chanson, en daar is uiteindelijk het idee ontstaan om een Frans repertoire uit te bouwen.

Toen ze op zoek gingen naar een geschikte naam  voor de begeleiding kwamen de Martins erbij, die de Franse sfeer in de naam zouden brengen.

Rita et les Martins is in première gegaan tijdens de Nacht van Exclusief 2009. Zij stonden in de Magrittezaal en brachten zo'n 30 minuten van hun repertoire. 

       The Showbizzsite 
HAZEGRAS 2009 - Place du Tertre   HAZEGRAS 2010 HAZEGRAS AFFICHE 2011 


Champagne weekend te Middelkerke Ridder in de Orde van de Champagne

Met knallende kurken werd de 13de editie van het Middelkerkse champagneweekend vanavond feestelijk geopend, door burgemeester Landuyt en net verkozen Ridder in de Orde van de Champagne, Alain Bloeykens, wijnjournalist en sinds jaren gids, die je tijdens het champagneweekend op een boeiende wijze door de wereld van de champagne loodst.

De belangstelling was groot, onder de aanwezigen ook Jo Lemaire die in 2002 werd verkozen tot Ridder in de Orde van de Champagne. Het geheel werd aan elkaar gepraat door Serge Gobin, in een vorig leven bekend van de new beat groep BINGO!

Na de speeches kon je op de tonen van Franse chansonmuziek gebracht door Rita et les Martins champagne degusteren. Degusteren kan nog het hele weekend tot en met zondagavond.
Je champagneglas neem je mee als souvenir van deze leuke avond.


Contact: 059 / 30 03 68 - www.champagneweekend.beWeekendje in de Franse sfeer op de Jos Theys Boerderij

Frans weekend op de Boerderij Jos Theys 2010

Zoals ieder jaar organiseren Hugette en Jos Theys een frans weekend op hun mooie boederij-restaurant te Kortrijk-Dutsel.

Dit jaar heeft Rita et les Martins er voor de gepaste muzikale sfeer gezorgd. Het weer was fantastisch, het eten was zoals altijd zeer lekker, de franse wijn vloeide rijkelijk, een geslaagd weekend !